Kategorier
Inredning

Homestyling Stockholm – öka chanserna att sälja med vinst 

Dags att sälja bostaden i Stockholm? Idag är det en betydligt tuffare marknad än vad fallet var bara för några år sedan. Köparen sitter numera med trumf på hand och du som säljare kommer att brottas med en högre konkurrens än tidigare. 

Där man förr kunde räkna kallt med en ganska stor vinst i samband med en försäljning så handlar det idag om lite sämre möjligheter. Vilket också innebär att man som säljare måste anstränga sig och få den egna bostaden att sticka ut från mängden. Ett av de bästa sätten att göra detta genom är att välja professionell homestyling i Stockholm

Hur fungerar homestyling i Stockholm? 

Homestyling innebär att du som säljare tar in en extern partner för att inreda din bostad innan fotografering och visningar. Genom homestyling i Stockholm så kommer det in ett par nya ögon som ser din bostads fulla potential och där personen du anlitar också har kunskap och kapacitet att ta fram den potentialen. 

Det kommer att innebära att dina egna möbler och dina personliga tillhörigheter får stryka på foten. Istället tas exempelvis snygga designmöbler in och stylisten ser till att skapa en inbjudande atmosfär som kittlar fantasin hos spekulanterna. Målet är givet: genom homestyling i Stockholm ska en potentiell köpare känna att – här vill jag bo!

Ökad vinst genom homestyling 

Fungerar detta verkligen? Ja, det gör det. Man kan se att siffror som säger att en bostad där en professionell homestyling ägt rum ofta når ett slutpris som ligger 15 % över priset för en lägenhet som inte är stylad. Det handlar om ganska mycket pengar – och dessutom så är homestyling som tjänst avdragsgill i reavinstbeskattningen. 

Vi skulle definitivt råda dig att använda den här möjligheten. Dina möbler och din inredning är säkerligen fin – men är den verkligen tilltalande för alla? Däri ligger ofta svaret till varför homestyling är en bra lösning.