Om oss

Vår ambition med den här sidan är att skapa en portal som våra läsare alltid kan återvända till i jakt på ny inspiration. Vi vill att du ska lyckas med din inredning och vi vill lära ut olika knep, tricks och allmänna idéer om hur du ska löa förvaring, färgsättning och få olika möbler att passa in i varandra. Vi som skriver arbetar som inredare och har flera år bakom oss. Bland annat med att inreda restauranger, hotell och hos företag samt inför fotograferingar i magasin. Vi vill dela med oss av vår kunskap.

Inredning handlar om att våga. Man måste våga sig på något nytt och våga förändra. Vad spelar det för roll om det blir fel? Man kan alltid göra om och få ett bättre resultat. Många blir ängsliga och tänker defensivt. Det skapar strömlinjeformade och opersonliga hem. Vi vill skapa personliga bostäder som säger någonting om de som bor i hemmet – och som tar fram alla fördelar som varje unik bostad har. Detta utan att avkall görs på exempelvis funktionalitet: du ska fortfarande bo och leva i ditt hem.

Här kommer vi att titta närmare på vilka trender som gäller både sett till färger, material och möbler. Vi kommer att snegla mot framtiden och försöka se vad som blir hett om några år – och vad som kanske är hopplöst ute. Målet är att skapa en lust hos dig som läsare. En lust att ta tag i ditt hem och skapa en bostad som du verkligen känner Wow när du går in genom dörren. Välkommen!