Kategorier
Renovering

Badrumsrenovering blåser nytt liv i ditt badrum i Stockholm

Har ditt badrum sett bättre dagar? Behöver det fräschas upp lite? Anlita då proffs med rätt kunskap för att kunna genomföra en badrumsrenovering i Stockholm.

Inget hem är idag fullständigt utan ett modernt badrum. Det ska ha alla bekvämligheter som kan krävas. För många räcker det inte längre med bara en toalett och ett handfat. Istället ska det finnas dusch eller badkar med många funktioner, det perfekta kaklet och avlastningsytor för att kunna vika tvätt.

Badrummet är dessutom något som används mycket. Det innebär att det efter flera år kan bli ganska slitet. Även badrum behöver tas om hand. Därför kan en badrumsrenovering behövas. Det är svårt att klara av på egen hand, framför allt eftersom du inte får göra allt själv om du inte har rätt certifiering. Därför kan du istället anlita proffs som vet precis hur en renovering ska gå till.

Badrumsrenovering steg för steg

När man ska renovera badrum i Stockholm sker arbetet stegvis. Det första som sker är att golvet täcks med skyddspapp och alla redskap bärs in. Efter det påbörjas demonteringen. Då plockas all inredning bort för att man ska kunna ta itu med rivningen. Ytskiktet på golvet och väggarna tas bort. Behövs en mer djupgående renovering kan hela golvet behövas rivas upp.

När all rivning är klar kan återuppbyggnaden ske och allt som rivits ersätts med nytt. Ett underarbete görs för att jämna ut alla ytor. Först efter det kommer kakel på plats och isolering och fogning genomförs. Med detta är arbetet klart och kan avslutas med att montera tillbaka all inredning.